A d v i t . n l

Imagination is the best way to improve

 

  QUICK LINKS

  Online support

  Webmail

  Persoonlijke site

 


 

 


 

 

Over ons

In september 2005 is solict.nl voor het eerst op internet gezien. Het is voor het team een ware opsteker om tevens een website te hebben. Het is uiteindelijk toch het doel om solict.nl te laten groeien en te registeren als bedrijf zijnde.

In 2007 is solict.nl overgenomen en gaat nu verder over de vlag Advit.nl.

Tot nu toe is het team bezig om uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn en welke struikelblokken op de weg zijn om het bedrijf te beginnen. Dat is nogal veel uitzoekwerk, maar het 'gewone' werk gaat door. Advit.nl zet zich op dit moment in voor het MKB en particulieren die met hun ICT-problemen bij een servicepunt terecht komen en (te) veel moeten betalen voor de oplossing voor hun probleem.

Daarnaast biedt advit.nl maatwerk aan. Dit zijn verschillende soorten maatwerk m.b.t. websites, servers, 'gewone' pc's, vast / draadloos netwerk, beveiliging, VOIP en vele adviezen.

Advit.nl draait op een windows besturing en de webservice wordt verzorgd door Apache. In de toekomst is het streven om de website op een linuxdistributie te laten draaien.


Onze speciale dank gaat uit naar dhr. M. Mes van Nedlinux die de domeinregistratie heeft verzorgd en naar dhr. M. Heideman van digistate.nl voor de waardevolle adviezen en ondersteuning.